Minibus odpowiada na opinie pasażerów

21/03/2016 18:55
Komunikacja - drogi , Minibus odpowiada opinie pasażerów - zdjęcie, fotografia

Po artykule dotyczącym cen paliwa i biletów bardzo wiele osób wyrażało swoje zdanie na temat prywatnej firmy przewozowej Minibus Karczew - w większości były one negatywne.

 

Opinie, jakie spływały, odnosiły się do zużycia autobusów, braku klimatyzacji, złej organizacji (pojazdy obsługujące dwie linie w godzinach szczytu są za małe i panuje w nich duży tłok) czy niezmiennych oraz zbyt wysokich cen biletów. Niektóre z nich pojawiły się w komentarzach internetowych, niektóre podczas prywatnych rozmów. To skłoniło mnie do tego, aby zadać przedstawicielowi przedsiębiorstwa p. Filipowi Pleskotowi pytania dotyczące wyżej wymienionych uwag.
 

Prawdą jest, co widać gołym okiem, że większość pojazdów, z których korzysta firma, jest jeszcze z poprzedniego wieku. Po starych naklejkach wewnątrz autobusów można wywnioskować, że są one używane i sprowadzane z terenów Niemiec. Niestety kiedy zadałem pytanie o średni wiek pojazdów oraz jaki jest najstarszy i najnowszy autobus w przedsiębiorstwie, dostałem odpowiedź, że nie ma powodu ani też zasadności w udzieleniu odpowiedzi na powyższą kwestię. Trzeba jednak dodać, że wszystkie z nich posiadają aktualne badania techniczne i, zgodnie z obowiązującymi przepisami, mogą poruszać się po drogach publicznych.
 

Największym problemem, jaki irytuje wszystkich pasażerów, jest duży tłok w autobusach. Pojawia się on najczęściej w tzw. godzinach szczytu, kiedy łączone są linie do Karczewa i Śródborowa. Przedsiębiorstwo pracuje nad rozwiązaniem tej zagwozdki - uwzględnia wszystkie napływające do nich propozycje i opinie w tej sprawie. Dostępny jest także specjalny kanał  komunikacyjny z pasażerami, za pośrednictwem którego można zgłaszać do firmy sugestie co do zmian rozkładów itp. Dzięki temu napłynęło do spółki wiele informacji m.in. skomunikowania ul. Batorego (a dokładnie osiedla Morskie Oko) czy zmiany linii Mlądz. Modyfikacje te zostały już zgłoszone do włodarzy, którzy aktualnie są odpowiedzialni za uruchomienie przystanków, z których będą korzystać pasażerowie danych linii.
 

Zeszłoroczne upały zwróciły także uwagę pasażerów na to, że autobusy nie są na takie warunki przygotowane tj. nie posiadają klimatyzacji. Pan Filip Pleskot rzeczywiście zauważa, że w większości autobusów nie ma takowego wyposażenia, ale firma robi wszystko aby zmienić ten stan. Włodarze starają się stopniowo wymieniać tabor na posiadający takie udogodnienie. Obecnie firma Minibus posiada sześć pojazdów wyposażonych w klimatyzację.
 

Jeśli chodzi o ceny biletów, informowaliśmy państwa w artykule “Ceny ropy idą w dół, ale czy biletów też ?” , że na razie spółka nie planuje żadnych obniżek. Także sytuacja, która ma nastąpić wraz z początkiem 2017 roku, czyli zakazem wjazdu autobusów przewoźników prywatnych na teren ścisłego centrum Warszawy, nie daje nadziei na to, że cennik biletowy pójdzie w dół. Może nawet się stać, że wzrośnie, ale to tylko domysły.
 

Są uwagi, są odpowiedzi. Ale czy będzie jakaś zmiana? Patrząc na reakcję można wnioskować że tak. Natomiast pozostaje pytanie: kiedy one nastąpią? Miejmy nadzieję, że to kwestia niedalekiej przyszłości.
 

Jan Szczyrek

fot. warszawa.wikia.com   

Reklama

Minibus odpowiada na opinie pasażerów komentarze opinie

  • gość 2016-03-23 12:09:16

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:19

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:21

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:28

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:29

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:31

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:32

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:33

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:34

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:35

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:36

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:37

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • gość 2016-03-23 12:09:38

    Dodam jeszcze ,że obsługa kierowców i ich kultura jest na granicy zera

  • A.S. - niezalogowany 2016-03-24 10:37:50

    Gościu (ten od "...obsługa kierowców jest równa zera"), a skąd wiesz jak są obsługiwani kierowcy? Zanim coś napiszesz i powielisz w "n" egzemplarzach, chwilę pomyśl i zastanów się nad sensem swoich bazgrołów.

  • gość 2016-03-29 11:02:07

    proponuję jeszcze nauczyć kultury kierowców

  • gość 2016-03-29 11:05:49

    a co z osiedlem Ługi tzn ulica Lecha i powstające bloki przy ulicy Danuty przybyło 7 bloków może pomyśleć o linii przy kościele na osiedlu ługi

  • Gość - niezalogowany 2017-03-27 17:31:09

    Dzis zostalam przytrzsnieta drzwiam gdy wychodzilam kieowca nawet nie przeproail a jeszcze uslyszalam ze i t ak by nie ruszyl bo sa czujniki a gdy zadzwonilam do firmy to rozmowa przebiegala mniej wiecej tak ze o co mi wlasciwie chodzi .pan z ktorym roawialam po mojej prosbie z kim rozmawiam bo raczej zalosnie ta rozmowa wygladala przedstawil sie Mosak a jak poprosilam o kontakt z wlasciciele powiedzial ze nie jest upowazniony szkoda moich nerwow i wcale sie nie dziwie ze zachowanie kierowcow jest jakie jest skoro nikt z dyrekcji nie reaguje a wprost przeciwnie rozmowiaja ze swoimi pasazerami na zasadzie i o co pani chodzi zenada!!!

  • Gość - niezalogowany 2017-04-15 12:55:19

    W Wielką Sobotę autobus który jest w rozkładzie o 12 27 odjechał 12 24 z Miedzylesia wiec przechodząc z innego przystanku zobaczyłam jak odjeżdża zabrakło mi może minuty, a zważając że to Środborow to następny jest za godzinę. Później się mówi że ludzie mają taką opinie o firmie i kierowcach. .

  • Gość - niezalogowany 2018-08-05 12:34:41

    Niedziela wakacyjna ,dwóch kursów nie ma .Czekam, kiedy pojawi się jakikolwiek minibus.Porażka.

Dodajesz jako: |
Reklama

Ogłoszenia PREMIUM

Chcesz coś sprzedać lub kupić, oferujesz usługi, szukasz pracownika lub pracy?

Dodaj swoje drobne ogłoszenie w naszym serwisie. Zapraszamy!

Dodaj ogłoszenie

Kalendarz

Najbliższe imprezy
Reklama


 Reklama


25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku tzw. RODO. Nowe prawo nakłada na nas obowiązek uzyskania Twojej zgody na przetwarzanie przez nas danych osobowych w plikach cookies

Oświadczam, iż zapoznałem sie z Polityką prywatności i zgadzam się na zapisywanie i przechowywanie w mojej przeglądarce internetowej tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie zaszyfrowanych w nich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania z innych stron internetowych, serwisów oraz parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez iotwock.info, oraz ZAUFANYCH PARTNERÓW.

Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono

"WBB" PAŚNICZEK IRENEUSZ JÓZEF z siedzibą w Otwock 05-400, WSPANIAŁA 35 B.,

Cele przetwarzania danych

1.marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
2.świadczenie usług drogą elektroniczną
3.dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
4.wykrywanie botów i nadużyć w usługach
5.pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)


Podstawy prawne przetwarzania danych


1.marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
2.świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
3.pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych


Odbiorcy danych

Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym podmioty ZAUFANI PARTNERZY, agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą

Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.

Informacje dodatkowe

Więcej o zasadach przetwarzania danych w "Polityce prywatności"